Contacteer Phantomcase

U heeft bijzonder maatwerk in gedachten?

Wij zijn benieuwd naar uw project!

Wij hebben een unieke kijk op maatwerk. Houd u dus vooral niet in en stel ons al uw vragen. Geen enkel project is namelijk te complex of te uitdagend. In tegendeel, we houden er net van om minder evident maatwerk te realiseren dat écht helemaal uniek is.

Voor vragen of een offerte bel of mail rechtreeks naar bart@phantomcase.be

Waar vindt u Phantomcase?

Dreefvelden 31
2860 Sint-Katelijne-Waver (Mechelen)

0474 97 90 07

(route hier naartoe)


De Phantomcase visie op maatwerk service

Niet alleen onze producten zijn maatwerk, dat is ook onze service!

 • Verwacht u vooral niet aan mooie verkooppraatjes.
  Bij Phantomcase staat een praktische oplossing en een tevreden klant altijd centraal. Is een flightcase niet de meest geschikte oplossing voor uw transportdilemma of kiest u beter een andere snijtechniek uit dan waterstraalsnijden of CNC frezen? Dan zeggen we u dat gewoon. Duidelijk, eerlijk en in mensentaal!

 • Afspraak is afspraak en dat geldt in het bijzonder voor levertermijnen.
  We zullen u een realistische levertermijn voorstellen voor uw project en die zeker niet overschrijden. Dat is beloofd!

 • Eenvoud siert.
  We fabriceren wel complexe producten op maat en dat met extreme nauwkeurigheid, maar we zoeken steevast naar de meest logische en soms ook simpele oplossingen. Die zijn soms creatief en vereisen soms ook out-of-the-box denkwerk, maar waarom de zaken moeilijker maken dan ze moeten zijn als het ook eenvoudiger kan?

 • Wij houden graag contact
  Wij denken proactief met u mee om een werkbare oplossing op lange termijn uit te werken. Daarom volgen we elk project kort op, verkiezen we een duidelijke en open communicatie en blijven we steeds bereikbaar. We doen er alles aan om duurzame partnerships en samenwerkingen in vertrouwen uit te bouwen die jaren meegaan.