Wij maken echt voor alles kisten op maat!

Wij maken echt voor alles kisten op maat!

Bent u ├ęcht gerust tijdens het transport van uw kostbare goederen?

Reist uw muziekinstrument of hightech apparatuur geregeld met u mee of verhuurt u waardevolle materialen zoals geluid en lichtinfrastructuur? (audiovisuele materialen) Dan is flightcases of andere kisten op maat laten maken voor uw kostbare bezittingen zeker geen slecht idee. Meer dan 95% van alle beschadigingen aan goederen gebeurt immers tijdens het transport!

Waarvoor u zoal kisten op maat kan laten maken?

Bij Phantomcase maken we de meest uiteenlopende flightcases en kisten op maat om uw goederen optimaal te beschermen en een zorgeloos transport te verzekeren. Zo hebben het meettoestellen, audiovisuele apparatuur, muziekinstrumenten, topsport materiaal en zo meer… De lijst is eindeloos en echt alles is mogelijk. Zelfs minieme of extreem grote afmetingen!

Niet alleen de buitenzijde van de transportkoffer wordt aan de afmetingen van het product aangepast, ook de beschermende Plastazote mousse binnenin wordt tot op de millimeter precies uitgefreesd. Dit beschermend materiaal is bovendien beschikbaar in verschillende densiteiten. We kiezen dus de best geschikte dichtheid in functie van het toestel waarvoor de flightcase gemaakt wordt om optimale schokbestendigheid te garanderen.

Maatwerk flightcases bieden meer voordelen dan u denkt!

Hoewel flightcases en transportkoffers meestal op maat worden gemaakt om goederen uiterst compact en schokbestendig in te pakken, is dat zeker niet het enige voordeel van kisten op maat. U kan de koffers namelijk ook personaliseren met uw bedrijfslogo om diefstal tegen te gaan of een permanente markering voorzien met de beschrijving van de inhoud van de box.

Er zal slechts 1 item in de voorziene uitsparing passen en zo worden verhuurartikelen ongetwijfeld correcter en vollediger geretourneerd. Ook de accessoires van het artikel krijgen bovendien hun eigen plekje in de flightcase.

Hoe ziet uw ideale flightcase eruit?

Flightcases worden bij Phantomcase volledig in eigen atelier gefabriceerd. Dat zijn stuk voor stuk stevige en robuuste, maar toch relatief lichte koffers.

Ook de binnenbekleding wordt volledig in eigen huis gemaakt. De uitsparingen worden tot op een tiende van een millimeter precies uitgesneden met onze waterstraalsnijmachine. Voor de personalisatie met logo’s en andere gravures hebben we eveneens een eigen CNC freesmachine ter beschikking.

Hoe de buitenkant er verder zal uitzien, bepaalt u in grote mate zelf. U heeft namelijk keuze uit verschillende uitvoeringen en bijkomende opties:

  • Voor de vlakke kanten én voor de binnenbekleding heeft u keuze uit heel wat verschillende kleuren.
  • Wenst u de flightcases ook te personaliseren met uw bedrijfslogo of een andere gravure?
  • Een extra cilinder- of cijferslot? Ook dat is mogelijk.
  • Ook extra handvaten kunnen worden toegevoegd.
  • Nog een andere optie in gedachten? Wij houden wel van een technische uitdaging dus alles is bespreekbaar!

Ook onze offertes zijn maatwerk

U bent ongetwijfeld overtuigd van de vele voordelen die flightcases en transportkisten op maat te bieden hebben. Bent u intussen ook benieuwd hoe zit het met het prijskaartje?

Neem gerust contact met ons om een afspraak te maken in ons atelier. We overlopen dan met plezier de verschillende mogelijkheden, uw wensen en de prijsraming met u. Brengt u aub wel zeker het product of toestel mee waarvoor u een koffer op maat wil laten fabriceren?