FLIGHTCASES

Maatwerk in elk detail

efficiënt transport

Noem het gerust maatwerk in elk detail van de afwerking, die vertrekt bij de specifieke eis en het doel van elke transportkist apart.

Het uitgangspunt is en blijft hetzelfde: er voor zorgen dat waardevol of breekbaar materiaal zo goed en compact mogelijk verpakt kan worden voor een transport van punt A naar punt B. Waar ook ter wereld en op eender welke manier.

Het doel voor elke gebruiker is niet alleen efficiëntie te realiseren bij de stockage, maar ook bij het laden en lossen en het optimaliseren van een veilig transport. Een nooit aflatende creatieve uitdaging, die start bij de basis, de productie. Automatisatie en de CNC machines zorgen beide voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Custom made

De knowhow om ze ‘custom made’ te maken zit bij Phantomcase, en start met een  doordacht ontwerp. Onnodig te moeten aanstippen dat er enkel maar gewerkt wordt met topmaterialen bij het realiseren van elke aparte kist.

Of het nu gaat om een peperdure racemotor, Camera’s van een productiehuis, of exclusieve kledij van een rockgroep, allen verdienen de beste zorgen.

In onze mobiele wereld waar snelheid “Key” is, zijn Flightcases de oplossing.