Bij ons kan u ook kunststof, aluminium en plaatmateriaal laten frezen op maat!

Bij ons kan u kunststof, aluminium en ander plaatmateriaal laten frezen op maat!

Onze freesmachine staat niet stil!

Bij Phantomcase moesten we wel investeren in een eigen professionele CNC freesmachine. Die gebruiken we namelijk dagdagelijks om onze maatwerk flightcases te fabriceren. De freesmachine freest het plaatmateriaal voor onze flightcases uit. Ze snijdt ook de moussen binnenbekleding en inserts helemaal op maat van het product uit en ook het graveren van onze flightcases gebeurt volledig automatisch en computergestuurd.

Toch kan onze CNC freesmachine ook heel wat ander freeswerk aan en dat is erg interessant als u kunststof, plexi, aluminium of plaatmateriaalop maat wil laten frezen of snijden.

U wil hout laten frezen volgens uw ontwerp?

Onze CNC freesmachine kan bijzonder snel geprogrammeerd worden om met uiterste precies en opvallende flexibiliteit de meest complexe vormen uit plaatmateriaal te frezen. Bent u bijvoorbeeld een handige klusser en wil u kunststof of houten plaatmateriaal laten frezen om de onderdelen nadien zelf te monteren tot een uniek meubelstuk of een stevig speeltuig voor in de tuin? Dan bent u bij Phantomcase aan het juiste adres!

Ook heel wat bedrijven laten regelmatig hout frezen in ons atelier. MDF, spaanderplaat en multiplex platen verwerken we helemaal volgens ontwerp. Het maatwerk plaatmateriaal dient vervolgens om decors, beursstanden en heel wat andere constructies te bouwen. 

U kan geen technische tekening aanleveren?

U hoeft geen technisch tekenaar te zijn om maatwerk hout te laten frezen in ons atelier. U kan een AutoCad technische tekening in DXF of DWG aanleveren, maar evengoed een foto of een zelfgemaakte schets. Wij kunnen deze perfect omzetten in een digitale technische tekening waarmee onze CNC frezers aan de slag kunnen.

U heeft wat freeswerk in gedachten?

Bent u op zoek naar een onderaannemer om freeswerken voor uw firma uit te voeren of wil u een persoonlijk item laten graveren? Neem gerust even contact op om uw wensen, onze mogelijkheden en een vrijblijvend prijsvoorstel te bespreken of om ons atelier te bezoeken.

Heeft u een héél uitdagende freesopdracht in gedachten? Wij beschikken over een professionele CNC freesmachine, maar ook over een waterstraalsnijmachine waarmee we zelfs de meest veeleisende materialen kunnen bewerken.